Cautare

864 de rezultate pentru "iulian bere" (3.03 secunde)
Pâna la închiderea editiei, Centrala Bancpost din Capitala nu a formulat nici un raspuns cu privire la cresterea cu 50% a ratelor clientilor.  Avocatii spun ca este abuziv Iulian Urban, presedintele casei de avocatura Urban&Asociatii, sustine ca o astfel de practica precum cea de la Bancpost este abuziva, iar clientul în cauza are multe cai de atac, fara sa fie nevoit sa accepte sa fie sclavul care plateste tribut bancii.
In sedinta Biroului Permanent Judetean al PD-L Constanta de joi seara, ca urmare a propunerilor, a fost votata sustinerea fostului deputat Laurentiu Mironescu (foto) in Consiliul de Administratie al DMHI, alaturi de Lidia Turcu si Iulian Dragoi.
"Daca se mentine rata de 30% de crestere din acest sector, Romania va avea nevoie intre 130 si 150 de ani pentru a ajunge la standardele Europei de Vest ale infrastructurii rutiere", a precizat Iulian Circiumaru, consultant A.
"Conform traditiei, in aceasta perioada organizam Ziua Intreprinzatorului care va avea loc in acest an intr-un cadru inedit alaturi de intreprinzatori bulgari", a declarat Iulian Groposila, presedintele Patronatului IMM (PIMM) Constanta.
Catre sfarsitul anului in curs o mare parte din intreprinderile mici si mijlocii (IMM) din Romania vor intra in incapacitate de plata, a declarat, pentru "Replica" Iulian Groposila (foto), presedintele Patronatului IMM (PIMM) Constanta.
Inpolitics informeaza ca legendarul si popularul scriitor al misterelor, Pavel Corut (foto), idolul publicului din anii 90, revine in forta, de aceasta data nu cu vreun tratat despre enigmele lumilor disparute, ci cu un plan de salvare a economiei nationale, remis senatorului PD-L Iulian Urban, care il prezinta pe blogul propriu.
El anunta, totodata, printr-un comunicat, ca i-a dat in judecata pe Traian Basescu, Laura Codruta Kovesi, George Maior, Lucian Pahontu si Iulian Fota pentru ca au refuzat sa raspunda, in termen legal, cererii jurnalistului de a confirma sau infirma actiunea de supraveghere pe siguranta nationala a 27 de colegi de breasla, inclusiv a sa.
In ceea ce priveste LPS "Petrache Triscu", cele trei medalii de argint au fost obtinute de Gabriela Ciobanu (juniori 3, 3 km), echipa feminina junioare 3 (3 km), alcatuita din Gabriela Ciobanu, Laura Brotac, Cristina Dragomir, si echipa masculina juniori 1 (10 km), formata din Iulian Zara, Stefanita Ciobanu, Iulian Fuiorea.
din Craiova (Iulian Dobre, Magdalena Trusca), Scoala nr. ... 37, in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Dolj si Asociatia Judeteana de Fotbal Dolj, fiind coordonata de Iulian Dobre, fost presedinte al Universitatii Craiova, si Mariana Cimpoieru, sotia reputatului profesor de sport Marin Bistriceanu.
La 8+1 masculin (Florian Hodorogea, Alexandru-Vasilica Mardare, Gheorghe-Costel Mihailescu, George Nedelcu, Pavel-Iulian Buiciac, Alexandru-Cosmin Macovei, Danut-Viorel Rusu, Cristian Ivascu, Laurentiu Stoenica), Romania a ratat medalia de bronz pentru doar opt sutimi de secunda.
Competitia de sarituri cu schiurile a reunit la start sportivi din 10 tari, romanul Iulian Patea fiind printre remarcatii concursului.
PORTARI - Ciprian Anton TATARUSANU, Costel Fane PANTILIMON, Silviu LUNG jr FUNDASI - Gabriel Sebastian TAMAS, Srgian LUCHIN, Vlad Iulian CHIRICHES, Nicolai Dorin GOIAN, Dragos GRIGORE, Florin GARDOS, Razvan RAT-DINCA, Stefan Daniel RADU MIJLOCASI - Gabriel Andrei TORJE, Adrian POPA, Alexandru Mihaita CHIPCIU, Doru Mihai PINTILII, Alexandru BOURCEANU, Costin LAZAR, Cristian TANASE, Alexandru Iulian MAXIM ATACANTI - Bogdan Sorin STANCU, Adrian MUTU, Claudiu Andrei KESERU, Raul Andrei RUSESCU, Gheorghe Teodor GROZAV
Centralul” Iulian Calin a dictat fault la o interventie neglijenta a lui Males asupra lui Dennis Man. ... Bucurestenii incepusera sarbatoarea, pacaliti de semnul aratat de Iulian Calin.
Un personaj excentric, care nu tine cont de reguli si nu are limite pe scena, Iulian Canaf isi transmite caldura sufleteasca in concerte, dragostea de oameni si bucuria nemasurata de a canta.
Joi, 18 aprilie, Iulian Canaf, impreuna cu trupa sa, revine la Bucuresti, la invitatia clubului Tribute. Supranumit "Fenomenul Canaf" dupa ce s-a facut remarcat prin participarea la concursul "Vocea Romaniei" in 2012, Iulian a ramas un om simplu cu o mare dragoste de muzica.
Joi, 18 aprilie, Iulian Canaf, impreuna cu trupa sa, revine la Bucuresti, la invitatia clubului Tribute. Supranumit "Fenomenul Canaf" dupa ce s-a facut remarcat prin participarea la concursul "Vocea Romaniei" in 2012, Iulian a ramas un om simplu cu o mare dragoste de muzica.
Iulian Ghergut confirma ca este rapit de gruparea terorista Al Murabitun si face apel la familia sa, directorul companiei pentru care a lucrat si la guvernele Romaniei si cel din Burkina Faso pentru a fi salvat.
Iulian Chifu, Directorul Centrului de Prevenire a Conflictelor: Atentatul este unul terorist Iulian Chifu explica la RFI ca a fost vorba despre un atac premeditat.
Jurnalisti, bloggeri si criticii de arta invitati se vor putea intalni cu reprezentanti ai magazinelor PROFI si cu autorul lucrarilor expuse, artistul plastic Iulian Emil Moldovan https://www.facebook.com/iulian.moldovan.emil?fref=ts.
Iulian GEORGEVICI, cititor impatimit, a facut, in deschiderea evenimentului, prezentarea autorului: ... Este un subiect la fel de fascinant ca celelalte, a spus, printre altele Iulian GEORGEVICI.
google-analytics.com